Ervaringen

ervaring acne

Ik heb 20 jaar veel last gehad van puistjes en littekens en ik heb altijd geprobeerd het zelf op te lossen door honderden euro's uit te geven aan verschillende producten. Toen ik doorhad dat het allemaal niet werkte ging ik langs bij de huisarts voor een verwijsbrief en ben toen bij Saskia en haar praktijk terecht gekomen. Het verschil met voorheen is spectaculair. Ik krijg elke 6 weken een melkzuur behandeling en het resultaat is duidelijk zichtbaar/voelbaar. Acne is verleden tijd! Saskia is bovendien altijd goed bereikbaar, altijd bereid om je te helpen. Ik voel mij op mijn gemak bij haar (gezien de aard van het bezoek niet voor de handliggend!) en beide behandel locaties zijn goed bereikbaar. Ik raad het iedereen aan!

ervaring acnebehandeling

 

Ik heb een lastige en vette huid. Al vanaf de puberteit heb ik last van acné en ben hiervoor verschillend behandeld. Dit varieerde van verschillende medicijnen, microdermabrasie, peelings en de normale gezichtsreinigingsbehandelingen.
 
Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Saskia. Na een eerste intake waarbij er gekeken werd welke behandeling voor mijn huid het beste leek, is eerst mijn huid goed gereinigd.
 
Een 'kuur' van 3 TCA peelingen volgde. Mijn doel wat minder littekens, oftewel een mooiere huid. Vóór de eerste peeling plaats vond moest ik zelf mijn huid voorbehandelen met speciaal daarvoor geschikte producten. De peelingen waren niet geheel pijnloos, maar zorgden inderdaad voor een mooie huid en nieuwe ontstekingen bleven weg.
 
Na de winterperiode leek mijn huid weer wat gevoeliger te worden en ben ik opnieuw bij Saskia langs geweest voor een reinigingsbehandeling en een gemengde peeling van melkzuur en kruiden. Een oppepper voor mijn huid, welke daarna weer erg fijn aanvoelt. Deze peeling wil ik na de zomerperiode graag weer.
 
Angela Pieterse (37 jaar)

microdermabrasie

 

Ik kom al jaren bij Saskia voor de behandeling van acne in mijn gezicht. Ik heb heel veel littekens, grove poriën en onzuiverheden aan overgehouden. In overleg met Saskia ben ik gestart met microdermabrasie behandelingen – 6x achter elkaar.

Na een paar keer werd mijn huid gelijk beter, rustiger en egaler. Ik kreeg ook gelijk complimentjes van vrienden en bekenden dat ik er mooi uitzag etc. Dat gaf me een goed gevoel en dit gevoel wil ik steeds houden. Telkens weer probeert Saskia nieuwe behandelingen bij mij

of nieuwe producten voor betere resultaten en die resultaten zijn heel mooi.  Ook kan ik heel goed bij Saskia terecht voor advies over verzorgingsproducten en make up.

Goede verzorging heeft me een stukje zelfvertrouwen gegeven. Bedankt Saskia.

Urszula van ´t Hoff, Abbekerk

Mijn ervaring met Saskia Vrenegoor

 

In 1998 werd bij mij een uitzaaiing van een melanoom vastgesteld. Dat betekende  ingrijpende operaties. En operaties betekenen late effecten. In mijn geval ernstig lymfoedeem en littekenbehandeling. Ik kwam al snel in contact met Saskia en dat naar volle tevredenheid. Saskia is duidelijk en niet snel tevreden over het resultaat. Dat leidde al snel tot verbetering van mijn klachten en prima adviezen. Nu, in 2014 kunnen wij als oprichters van het Inloophuis Medemblik nog steeds rekenen op haar deskundigheid. Concreet een vakvrouw waar je prima terecht kan voor een behandeling en ze is nog heel gezellig ook.

Tom van der Wal

Ervaring littekentherapie

Ik wil je even laten weten dat ik zeer tevreden ben over de behandeling die je mij hebt gegeven. Acht jaar terug heb ik borstkanker gehad en na twee operaties en de verdere behandelingen die erbij horen was dit voor mij een afgesloten boek. Maar telkens als ik voor controle in het ziekenhuis was zei mijn arts dat het litteken wel erg ging trekken en dat ik eventueel naar een fysiotherapeut kon gaan voor een behandeling. Echt heel veel last had ik er niet van dus heb ik het naast me neer gelegd. Ik leerde jou kennen en je vertelde mij met veel enthousiasme wat je zoal deed als huidtherapeut. Ik werd nieuwsgierig en heb toen een afspraak bij je gemaakt. De eerste behandeling was natuurlijk even wennen maar al gauw kreeg ik in de gaten dat we al snel resultaat zagen. Na een aantal behandelingen zag het litteken er al veel losser uit. (dit kwam ook door het fantastische apparaatje “de stofzuiger” zoals we het wel eens noemden) Het litteken blijft nu ook veel losser, voelt minder rot en ziet er beter uit. Dus bij deze, Saskia, hoop ik dat ik mensen die dit lezen over de streep kan trekken om bij jou een afspraak te maken, want het is echt niet eng. Bedankt Saskia!

Pagina's

Locatie Medemblik

Aambeeld 1

1671 NT Medemblik

 

 

Volg ons op Facebook

Locatie Hoorn

Nieuwe Steen 10

1625 HV Hoorn

locatie Wognum

Gezondheidscentrum Wognum

Kerkstraat 36b

1687 AR Wognum

 

Aangesloten bij

 

 

klachten